Mentes Vendég – vendéglátás, vendégvárás mentesen

Locales logo
Forgot your your password?

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Üzemeltető
A mentesvendeg.hu internetes weboldal üzemeltetője Ries László e.v. (1122 Budapest, Goldmark K. u. 24.)

Üzemeltető bármikor jogosult a jelen Felhasználási feltételek módosítására. A módosításról a weboldal footer-ben elhelyezett közleményben tájékoztatja a Felhasználót.

 

Felhasználó
Felhasználónak minősül a mentesvendeg.hu weboldal látogatója. Felhasználó a weboldal látogatásának megkezdésével a Felhasználói feltételeket elfogadja.


Szerzői jogvédelem
A mentesvendeg.hu internetes weboldal elemeit- beleértve a szöveges tartalmakat, leírásokat, recepteket, grafikákat, animációkat, logókat, hang- és képanyagokat, adatbázisokat, az oldal design elemeit, megjelenését, elrendezését és alkalmazott kódokat- a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, Ries László e.v. előzetes írásbeli engedélye nélkül teljes egészében, vagy részben történő sokszorosítása és/ vagy terjesztése, bármilyen jelenleg vagy a jövőben alkalmazott felületen, eszközön, adathordozón tilos.

A mentesvendeg.hu által közzétett, harmadik fél szellemi alkotásait (például képek, cikkek, leírások, receptek, hirdetések) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül lehetséges.

 

Üzemeltető felelősségi nyilatkozat
A mentesvendeg.hu weboldalon elhelyezett tartalom semmilyen esetben nem minősül tanácsadásnak, ajánlattételnek, azt a mentesvendeg.hu tájékoztató jelleggel helyezi el. A weboldalon található külső hivatkozások (a mentesvendeg.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.

A más által rendelkezésre bocsátott, a mentesvendeg.hu., mint közvetítő szolgáltató által nyújtott, a weboldalon keresztül továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információért nem felel. Üzemeltető nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek nem megfelelő, vagy jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

A mentesvendeg.hu külsős szerzők által készített receptjei, tartalmai, valamint a mentesvendeg.hu weboldalon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Üzemeltető fenntartja a jogot a leírások, ill. felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

A weboldal elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését a mentesvendeg.hu Üzemeltetője kizárja.

Budapest,2018. november 11.